Eredeti Aloe Vera Sport Hűsítő gél 3in1 125ml

Eredeti Aloe Vera Sport Hűsítő gél 3in1 125ml
Cikkszám: #38922
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Eredeti Aloe Vera Sport Hűsítő gél 3in1 125ml
Termék leírás
Intenzív hűsítő és nyugtató hatású olajmentes gél kámforral és mentollal. Ajánljuk sportolás vagy megterhelő fizikai munkavégzés után a bőr ápolására és a kifáradt izmok felfrissítésére. Felélénkíti a fáradt testrészeket, ezért enyhítő hatású lehet izomláza és izomgörcs megelőzésére, fájó testrészek (derék, hát, váll, láb) frissítésére. Egyes összetevők gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásukról ismertek. Aloe Vera tartalmának köszönhetően regenerálja és nyugtatja a bőrt, míg a kamilla nyugtató hatású. A készítmény gél állagának köszönhetően bedörzsölés közben könnyen beszívódik, így azonnal segít enyhíteni a fáradtságérzetet és az izomlázat. Használat után a bőr nem lesz zsíros tapintású, és a ruhán sem hagy foltot.

Használat: Vigye fel a gélt a test érintett területeire és körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Rövid időn belül hűsítő, nyugtató érzés figyelhető meg. Gyorsabb regeneráció érdekében alkalmazza naponta 3-4 alkalommal.

Aktív anyagok: kámfor, mentol, aloe vera, árnika, kamilla, hamamelisz

Ásványi olaj-, szilikon olaj-, parabén- és színezékmentes!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
100 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!