MH Kéztisztító Gél Pumpás 70% Alkoholtartalom 500ml

MH Kéztisztító Gél Pumpás 70% Alkoholtartalom 500ml
4% kedvezmény
Cikkszám: #36496
Raktáron
4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
MH Kéztisztító Gél Pumpás 70% Alkoholtartalom 500ml
Termék leírás
MH. KÉZTISZTÍTÓ GÉL 70% ALKOHOLLAL 500ML. PUMPÁS
500ml kiszerelés.

KÉZTISZTÍTÓ GÉL 70% ALKOHOLLAL 500ML.
Az alkoholos kézfertőtlenítő egy alkoholtartalmú készítmény (folyadék, gél vagy hab), ami a kezeken lévő mikroorganizmusok inaktiválására és/vagy növekedésük lassítására szolgál. A készítmények egy vagy többféle alkoholt vagy egyéb hatóanyagot, segédanyagot és nedvesítőt is tartalmazhatnak. Az alkohol tartalmú szerrel történő kéz-bedörzsölés az optimális kézhigiéné biztosításának legeredményesebb módja.

A sima szappannal való kézmosásnál először vizezzük be a kezeinket, majd a szappan adagolóból adagoljunk hozzá annyi szappant, mely kellőképpen felhabosítható és beteríti a teljes kézfejet. Oszlassuk el egyenletesen a habot a mindkét kéz teljes felületén, és ügyeljünk rá, hogy a kézmosás során a tenyér, a kézfej, az ujjak, ujjbegyek, hüvelykujj, ujjak köze, körmök és a csukló is tisztításra kerüljenek. A teljes kézmosás ideje 20-30 mp. A bedörzsölés végeztével langyos, bő vízzel alaposan öblítsük le a szappanmaradványokat a bőrről, hogy elejét vegyük a lehetséges bőrirritációknak, kiszáradásnak. A kézmosás végén papírkéztörlővel zárjuk el a csapot.

Alkoholos kézfertőtlenítő helyes használata:

3-5 ml gélt egyenletesen oszlasson el a kézfelületén, melyet kellő alapossággal be kell dörzsölni. Ügyeljünk arra, hogy ne maradjon száraz rész a kézen, és a bedörzsölést a teljes száradásig kell végezni.

TIPP: A gél állagú kézfertőtlenítőkkel könnyebb és biztosabb bedörzsölés, mivel a teljesen folyékony kézfertőtlenítőkkel szemben a gél nem folyik ki az ujjak közül és egyenletesebben oszlik el a kéz, valamint tenyér felületén. A bedörzsölés időtartama általában 30 mp szokott lenni. Fontos, hogy a kézfertőtlenítés alatt víz ne érje a kezet, és a bedörzsölés teljes időtartama alatt végig befedje a fertőtlenítőszer a kéz felületét. Az alkoholos kézfertőtlenítés után a kezet vízzel leöblíteni, vagy papírtörlővel megtörölni nem szabad.



Összetétel:

Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis, Leaf Extract Citral
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
500 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!