Szájmaszk Fekete-3-4 alkalommal mikrohullámú sütőben fertőtleníthető 1db

Szájmaszk Fekete-3-4 alkalommal mikrohullámú sütőben fertőtleníthető 1db
Cikkszám: #36440
Raktáron
3 Az eddigi vélemények alapján.3 Az eddigi vélemények alapján.3 Az eddigi vélemények alapján.3 Az eddigi vélemények alapján.3 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Szájmaszk Fekete-3-4 alkalommal mikrohullámú sütőben fertőtleníthető 1db
Termék leírás
Szájmaszk fekete. Mikrohullámozható.

Sterilizálható textil maszkok a cseppfolyós fertőzésektől óvják a viselőjét és a környezetét.
A szájmaszk természetes védelem, ami megakadályozza, hogy a köhögéssel, tüsszentéssel távozó, fertőző nyálcseppek a másik emberre terjedjenek, nem mindet talán, de ha kevesebb lesz, már csökken a fertőzés veszélye, ezért általános védekezésre alkalmas.

Töbször használható, de nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő..

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!