Kiepe Hajvágógép Power Up 6338

Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
20% kedvezmény
Cikkszám: #45967
Raktáron
db
KOSÁRBA
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Kiepe Hajvágógép Power Up 6338
Termék leírás
Szerezzen örömet az új, stílusos hajvágóval, amely könnyű kezelést, precíz hajmunkát és tökéletes vágást tesz lehetővé. A Kiepe Professional Power Up Hair Clipper 6338 professzionális nyírógép egy nagy teljesítményű, hosszú élettartamú akkumulátoros hajvágó, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli munkát, és professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas. Az akkumulátor teljes feltöltése 120 percet vesz igénybe, vezeték nélküli használat esetén pedig akár 4 órát is kibír. A gép 45 mm-es fejjel, titán pengékkel, integrált bőrvédő rendszerrel van felszerelve. A vágási magasság beállítását a vágófejen található karral 0,7-3 mm-ig szabályozhatja.

A Kiepe Professional Power Up Hair Clipper 6338 professzionális gép stílusos, modern dizájnnal készült, és nagy teljesítményének, hosszú élettartamának és állítható vágási magasságának köszönhetően segíti a precíz hajmunkát, a pontos részleteket és a tökéletes megjelenést.

A csomag tartalmaz egy vágógépet, töltőállványt, tápkábelt, pengevédőt, tisztítókefét, kenőolajat és 5 db mágneses fésűt (1,5-3-6-10-13 mm).

Egyedi tulajdonságok:

Erőteljes professzionális hajvágó,
nagy teljesítményű akkumulátor meghajtó,
stílusos és modern dizájn,
lehetővé teszi a kábel nélküli munkát,
alacsony rezgés és zaj,
kiváló vágási pontosságot biztosít,
könnyű kezelhetőség.
Műszaki paraméterek:

akkumulátoros BLDC motor,
7000 ford./perc,
kapacitása 2200 mAh,
Lítium-ion akkumulátorhoz,
töltési idő 120 perc és kitartás 240 perc,
fej szélessége 45 mm,
4 lehetőség a vágás beállítására,
5 db mágneses rögzítőelem mérete: 1,5, 3, 6, 10, 13 mm,
csendes működés és alacsony súrlódás,
nem melegszik túl
LED akkumulátor állapotjelző,
vezetékes vagy vezeték nélküli használat.
Hogyan kell megfelelően ápolni a Kiepe Professional Power Up Hair Clipper 6338 gépet?

Annak alapja, hogy a hajvágó a lehető leghosszabb ideig kitartson, és problémamentes működése biztosítva legyen, szükséges a rendszeres ápolás.

Fontos a rendszeres tisztítás. A haj levágása után távolítsa el az egész fejet, és kefélje le. Ne felejtse el alaposan megtisztítani a borotva belsejét minden szőrszáltól és hajszáltól.
Rendszeresen olajozza be a vágópengéket. A vágófej kenése és gondozása csökkenti a súrlódást, a hőképződést és a kopást. A kenőolajat a csomag tartalmazza. Ha a fej tompa, javasoljuk, hogy cserélje ki vagy csiszolja meg. A gép karbantartása és rendeltetésszerű használata is nagy hatással van a vágófej élességére.
Az alacsony akkumulátorkapacitás miatti problémák elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a gépet csak a töltéshez szükséges ideig töltse. Ne hagyja a készüléket bedugva a konnektorba még feltöltés után sem.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!