Fanola After Color Maszk Festett Hajra 1500ml

Fanola After Color Maszk Festett Hajra 1500ml
Cikkszám: #40798
Raktáron
db
KOSÁRBA
Fanola After Color Maszk Festett Hajra 1500ml
Termék leírás
Színvédő maszk, hogy hajad színe sokáig ragyogó és fényesen csillogó legyen!
Színstabilizáló aktív haj ápolókrém.
Szín-gondozó maszk a festett hajra. Kellemes illata egyedi összetétele dúsítottlenmag kivonattal és béta karotinnal kiegyensúlyozó kezelést biztosít,hogy festett hajad ragyogó színe sokáig kívánságod szerint pompázzon!
Jó tanács:
A hajfestéssel ma már nem kell sokat bajlódni, de ha azt szeretnéd, hogy hajszíned szikrázó maradjon, azért oda kell figyelned megfelelő ápolására. A színvédelem egyaránt vonatkozhat festett, melírozott vagy dauerolt hajakra. Ugyanakkor hisszük vagy sem, de a haj színvédelme fontos a natúr, természetes hajaknál is. Fel kell készíteni a nyárra, hajvég vágással, erősítő pakolásokkal. Érdemes a haj szín frissítést szakemberrel végeztetni, a pakolások, hajkrémek természetesen házilag is felvihetők. Figyeljünk arra, hoy a saját hajtípusunkhoz való anyagot használjunk!.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!