Subrina Professional Care Keratin Perfect Újrastrukturáló Regeneráló Hab 150ml

Subrina Professional Care Keratin Perfect Újrastrukturáló Regeneráló Hab 150ml
Cikkszám: #41588
Raktáron
db
KOSÁRBA
Subrina Professional Care Keratin Perfect Újrastrukturáló Regeneráló Hab 150ml
Termék leírás
Öblítés nélküli tápláló hab, mely mélyrehatóan ápolja a sérült hajat a nagy dózisú keratinnak köszönhetően. Revitalizál és megelőzi a töredezést.

Intenzív ápolás az extrém módon károsodott, festett, kimerült hajnak
Tökéletes a töredezett, élettelen, kimerült haj kezelésére.

Főbb összetevői:
• Keratin: erősíti a hajszálak kötéseit és segít belülről újjáépíteni a haj természetes védőrétegét a fehérjék visszapótlásával.

• Búza fehérje: fejleszti a haj szakítószilárdságát és növeli a rugalmasságát azáltal, hogy szabályozza a nedvességvesztést.

• Szacharóz Izomer: a cukor egy természetes hidratáló, mely biztosítja az azonnali, mély hidratálást. Szelídíti a rakoncátlan tincseket, kiemeli a hajszínt.

• Shea vaj: Erős antioxidáns, mely ismert a kivételes hidratáló erejéről, megelőzi a vízvesztést és a haj töredezését.

• Panthenol: más néven B5 provitaminként is ismert. Bevonzza és benntartja a nedvességet, hidratálja a hajat és a fejbőrt, így erősít és egészségessé tesz.

A Keratin termékcsalád az extrém módon sérült és kémiai szerekkel kezelt haj ápolására lett kifejlesztve. Jelentős mennyiségű keratint tartalmaznak a termékek, mely a hajat erőssé, rugalmassá és egészségessé teszi.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
150 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!