6.ZERO Kromside krémhajfesték 100ml

6.ZERO Kromside krémhajfesték 100ml
Cikkszám: #36544
Színek:
Raktáron
4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.4.95 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
6.ZERO Kromside krémhajfesték 100ml
6.ZERO Kromside krémhajfesték 100ml
6.ZERO Kromside krémhajfesték 100ml
Termék leírás
KRÉMHAJFESTÉK MARULA OLAJJAL, ALOE VERÁVAL ÉS BAZSARÓZSA KIVONATTAL
Tökéletes és egyenletes őszhajfedést biztosít. Aktív összetevői ismertek tápláló, öregedésgátló és védelmező tulajdonságairól, melyek a telt, vibráló és hosszantartó hajszín érdekében puhaságot és hihetetlen ragyogást garantálnak.

PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA! A termék használata szakmai ismereteket igényel!

MARULA OLAJ
A marula olaj védi a bőrt és minimalizálja a külső káros hatások okozta sérüléseket. Vitaminokban, fehérjékben és növényi zsírokban gazdag, valamint híres nagyfokú öregedés gátló tulajdonságairól. Természetes antioxidánsként a hajat selymessé és ragyogóvá varázsolja.

ALOE VERA
A valódi szépség forrása, mely mélyen táplál, megerősíti, illetve helyreállítja a sérült hajat és megelőzi a hajhullást. Továbbá briliáns ragyogást kölcsönöz a hajkoronának. Ezen felül nagyfokú természetes hidratáló tulajdonságáról is ismert.

BAZSARÓZSA KIVONAT
Ázsiában őshonos növény, mely a Paeoniaceae családba tartozik. Kivonata tudományosan bizonyítottan rendelkezik anti-irritáns, nyugtató és hajhullás mérséklő tulajdonságokkal.

HASZNÁLATA:
KROMSIDE
Kikeverési arány 1:1,5 (pl.: 50 ml hajfesték + 75 ml krémperoxid)
Alaposan keverje ki az alapanyagokat fémmentes tálban vagy shaker-ben, amíg homogén állagú krémet nem kap. Felvitel: Az elegyet oszlassa el száraz, mosatlan hajon a hajtőtől kezdődően. Hagyja hatni 30/35/40 percig, majd mossa ki langyos vízzel. A kezelést folytassa hajfestést követő hajápoló termékek használatával.

SUPER LIGHTENERS - SZUPER SZŐKÉK Kikeverési arány: 1:2 (pl. 50ml krémhajfesték + 100 ml krémhidrogén). 3-4 színárnyalatot világosít természetes alapon. Minden esetben 12%-os krémperoxiddal használja. A hatóidő ezen széria esetében 50/55 perc.

TONIZÁLÓK
Kikeverési arány 1:1,5 (pl.: 50 ml hajfesték + 75 ml krémperoxid). Mindig törölközőszáraz hajon alkalmazza 10 perc hatóidő mellett.

FIGYELMEZTETÉS!
A MIXTON keverő színek szerepe a színirány erősítése, vagy olykor gyengítése. A Mixton színkorrektorok önmagukban nem alkalmazhatóak a haj színezésére!
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
100 ml
Termékcsalád:
Kromside
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!