Londa Color Hajfesték 60ml 10/3 - Arany Világos Fényszőke

Londa Color Hajfesték 60ml 10/3 - Arany Világos Fényszőke
Cikkszám: #8405
Színek:
Külső raktáron (boltban)
4.98 Az eddigi vélemények alapján.4.98 Az eddigi vélemények alapján.4.98 Az eddigi vélemények alapján.4.98 Az eddigi vélemények alapján.4.98 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Londa Color Hajfesték 60ml 10/3 - Arany Világos Fényszőke
Londa Color Hajfesték 60ml 10/3 - Arany Világos Fényszőke
Termék leírás
A Londa Professional Permanent Color tartós hajfesték kiváló és tartós eredményt ad. Gazdag, krémes textúrája olyan parányi részecskéket tartalmaz, melyek könnyedén behatolnak a hajszálak belsejébe. Ott aztán egyesülnek, bezárulnak és megmaradnak. Az eredmény pedig hosszantartó telt színárnyalat, az ősz hajszálak 100%-os elfedése és figyelemreméltó ragyogás lesz.

Tulajdonságai:
-hosszantartó hatású hajfesték
-akár 100%-ban elfedi az ősz hajszálakat
-a hajtöveknél és a hajvégeknél egységes színt eredményez
-könnyen alkalmazható
-táplálttá, ragyogóan fényessé és megfiatalodottá teszi a hajat

Összetétele:
-Vitaflection Microspheres technológia – a festék több mint 500 billió festékrészecskét tartalmaz, melyek könnyen behatolnak a hajszálakba, ahol egyesülnek és bezáródnak
-viaszok és lipidek – simává és ragyogóvá teszik a hajat

Alkalmazása:
A csomagoláson lévő útmutató szerint alkalmazza. Ez egy olyan professzionális hajfesték, amely kizárólag fodrászatban történő használatra szolgál. A legjobb eredményt a Londa Color tartós hajfestékhez való oxidáló emulzióval együtt alkalmazva érheti el vele. Alkalmazása előtt nem kell a hajat megmosni. Az útmutató, valamint a kívánt eredmény szerint határozza meg az oxidáló emulzió megfelelő arányát, és a meghatározott ideig hagyja hatni. Végül mossa meg a hajat lehetőleg Londa Color Radiance samponnal, majd folytassa a műveletet az ugyanebbe a kollekcióba tartozó stabilizáló pakolás alkalmazásával.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
60 ml
Színárnyalat:
Arany
Színmélység:
10 - Extra világos szőke
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!