Subrina Oxigenta 120ml 12%

Subrina Oxigenta 120ml 12%
78% kedvezmény
Cikkszám: #17390
Raktáron
db
KOSÁRBA
Subrina Oxigenta 120ml 12%
Termék leírás
A Hydrogen Cremeoxyd olyan krémhidrogén, amely garantálja a Subirna Professional Unique hajfesték és a Subrina Professional hajszőkítő optimális hatékonyságát.
Tápláló összetevői - beleértve a stabilizációs komponenseket - biztosítják, hogy a hatóanyag egyenletesen és optimális mennyiségben hatoljon a hajszálak belsejébe.
A Subrina Professional krémhidrogén ily módon védi és táplálja a hajat a festés, illetve a világosítás művelete során. Az elérni kívánt színárnyalat tekintetében négy különböző erősség választható: 3, 6, 9 és 12 %.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
120 ml
Töménység:
12%
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!