PureDerm Mélytisztító habzó arcmaszk - Zöldtea és O2 25g ADS385

PureDerm Mélytisztító habzó arcmaszk - Zöldtea és O2 25g ADS385
Cikkszám: #49206
Raktáron
db
KOSÁRBA
PureDerm Mélytisztító habzó arcmaszk - Zöldtea és O2 25g ADS385
Termék leírás
Ez a lemosható lapmaszk bőséges O2-buborékokat generál, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, az elhalt bőrt és a faggyút, hogy ragyogóbbá tegye a bőr tónusát és megtisztítsa a bőrt.

A zöld tea kivonat mélyen megtisztítja a bőrt a külső környezettől, a Superfood 10 Complex pedig vitalitást és energiát ad a mindennapi élet fáradt bőrének, és segít az élénk bőr kialakításában. Ez egy lemosható mélytisztító maszklap, amely hatékonyan távolítja el a felesleges elhalt bőrt, a felesleges faggyút és a salakanyagokat papaya gyümölcs és cukornád kivonattal.

Superfood 10 Complex: édes mandula, zabmag, szójabab, áfonya, narancs, kelkáposzta, joghurt, sütőtök, brokkoli, lazactojás.

Javasolt használat:
- Használat előtt dörzsölje át a tasak felületét, hogy a tartalma jól elkeveredjen.
- Vegye ki és bontsa ki a maszkot. Vigye fel a maszkot egy száraz arcra, az arc alakjához igazodva.
- Viselje a maszkot 10-15 percig. Távolítsa el a maszkot, amikor az oxigénbuborékok kellőképpen felemelkedtek.
- Öblítse le arcát langyos vízzel.

Egyéb formulák:
Víz (aqua), glicerin, metil-perfluor-izobutil-éter, dipropilénglikol, nátrium-lauroil-glutamát, kokamidopropil-betain, camellia sinensis levél kivonat, aloe barbadensis levél kivonat, prunus amygdalus dulcis (édes mandula) mag kivonat, avena kerva kivonat max (szójabab) mag kivonat, vaccinium angustifolium (áfonya) gyümölcs kivonat, citrus aurantium dulcis (narancs) gyümölcs kivonat, brassica oleracea acephala levél kivonat, joghurt kivonat, cucurbita pepo (tök) gyümölcs kivonat, brassica oleracea italica kivonat, brokkoli tojás kivonat, citrus limon (citrom) gyümölcs kivonat, acer saccharum (cukor juhar) kivonat, vaccinium myrtillus gyümölcs/levél kivonat, saccharum officinarum (cukornád) kivonat, carica papaya (papaya) gyümölcs kivonat, allantoin, xantán gumi, cocoyl alma amino-nátrium savak, nátrium-klorid, dinátrium-edta, 1,2-hexándiol, propándiol, kaprilglikol, illicium verum (ánizs) gyümölcskivonat, hidroxi-acetofenon, klórfenezin, fenoxietanol, króm-oxid zöldek (ci 77288), illatanyag (parfum).

Figyelmeztetések:
Kerülje a használatát, foltok, pattanások, irritált vagy leégett bőrön.
Hagyja abba a használatát, és forduljon orvoshoz, ha a bőr kipirosodik, megduzzad, viszket a használat során, a fenti tünetek használat után is fennállnak.
Tartsa távol a szemet. Ha szembe kerül, öblítse ki vízzel.
Kerülje a kötésekre, szalagokra vagy lehúzható maszkokra érzékeny bőrön való alkalmazást.
Kerülje a közvetlen napfényben, illetve magas és alacsony hőmérsékleten történő tárolást. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
20 g
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!