Solanie So Fine Indiai Citromfű Illóolaj 10ml SO23038

Solanie So Fine Indiai Citromfű Illóolaj 10ml SO23038
30% kedvezmény
Cikkszám: #39450
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie So Fine Indiai Citromfű Illóolaj 10ml SO23038
Termék leírás
A Solanie 100%-ban természetes illóolajok tökéletes megoldást jelentenek különböző bőrproblémák orvoslására, az illatuk frissességet, a testi-lelki egyensúly fenntartását és jó hangulatot kölcsönöz.

Az energizáló és pozitív hangulatot teremtő indiai citromfűolaj motiváló hatású, segít visszanyerni a szellemi tisztaságot és fokozza a koncentrálóképességet. Pórusösszehúzó, dezodoráló és bőrnyugtató hatású. A bőr mikrokeringésének élénkítésével csökkenti a narancsbőr megjelenésének lehetőségét. Bőrérzékenységet okozhat, ezért használat előtt végezzen bőrpróbát.

Miért válaszd a Solanie indiai citromfű illóolajat?

Bőrápoló olajban elkeverve:

energizál és pozitív hangulatot teremtő
fokozza a koncentráló képességet
pórusösszehúzó, dezodoráló és bőrnyugtató hatású
csökkenti a narancsbőr megjelenésének lehetőségét
Használat:

Aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba adjon a vízhez 3-8 cseppet. A bőr ápolásához teáskanál vivőolajba keverjen 2-5 cseppet helyi alkalmazáshoz. Fáradt láb frissítésére 1 evőkanál sóra cseppentsen 10 cseppet, majd keverje el 2-3 liter vízben. Szaunázásnál a felöntő kanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat cseppenteni, majd azt felkeverve a forró kövekre önteni.

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Ne alkalmazza nyílt sebre és 12 év alatti gyermekeknél. Várandósság és szoptatás ideje ne használja. Ne cseppentse közvetlenül égő gyertyához, mécseshez. Szaunázásnál ne cseppentsen illóolajat a forró kövekre, vízzel hígítva használja.

Összetevők:

Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Citral,* Limonene*, Linalool*, Geraniol*. Eugenol*

*illóolaj-komponens/oil component

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
125 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!