Solanie Aroma Sense Levendula Illóolaj 10ml SO23037

Solanie Aroma Sense Levendula Illóolaj 10ml SO23037
31% kedvezmény
Cikkszám: #39451
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie Aroma Sense Levendula Illóolaj 10ml SO23037
Termék leírás
A levendulaolaj illata relaxáló hatású, segít helyreállítani a lelki egyensúlyt, támogatva ezzel a testi-lelki jó közérzet fenntartását. Szeborreás, zsíros bőrön használva kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát és enyhíti a pattanások miatt keletkezett duzzanatokat. Segít a zúzódások és rovarcsípés elmulasztásában és a viszketés enyhítésében. Fokozza a bőr anyagcsere-folyamatait, ezáltal segít megőrizni a bőr rugalmasságát, simaságát. Bőrérzékenységet okozhat, ezért használat előtt végezzen bőrpróbát.

Miért válaszd a Solanie levendula illóolajat?

relaxáló hatású, támogatja a testi-lelki és jó közérzet fenntartását
kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát
enyhíti a pattanások miatt keletkezett duzzanatokat
enyhíti a viszketést, hozzájárul a rugalmasságának megőrzésében
Használat: Aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba adjon a vízhez 3-8 cseppet. A bőr ápolásához, viszketés enyhítésére 1 teáskanál vivőolajba keverjen 2-5 cseppet helyi alkalmazáshoz. Aromafürdő készítéséhez 6-8 cseppet 1 teáskanál vivőolajban vagy tejben keverjen el, majd azt öntse a kád vízhez. Szaunázásnál a felöntő kanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat cseppenteni, majd azt felkeverve a forró kövekre önteni.

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. A bőrön hígítatlanul ne használja! Szembe ne kerüljön. Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Ne alkalmazza nyílt sebre és 12 év alatti gyermekeknél. Várandósság és szoptatás ideje ne használja. Ne cseppentse közvetlenül égő gyertyához, mécseshez. Szaunázásnál ne cseppentsen illóolajat a forró kövekre, vízzel hígítva használja.

Összetevők: Lavandula Angustifolia Flower Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citral* *illóolaj-komponens/oil component

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
125 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!