Modular Plus Kezelőgép Állvány Gőzölővel, Nagyítós Lámpával AE503052S

Modular Plus Kezelőgép Állvány Gőzölővel, Nagyítós Lámpával AE503052S
45% kedvezmény
Cikkszám: #44035
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet.
db
KÉREM
Modular Plus Kezelőgép Állvány Gőzölővel, Nagyítós Lámpával AE503052S
Termék leírás
Az Alveola új Modular Plus kezelőgép tornya és az ahhoz szabadon összeválogatható kezelőgépek a kompromisszumokat nem tűrő felhasználóknak készültek. Az arc és testkezelésekhez ideális eszközökből felépíthető kezelőgép állvány teljesen a kozmetikusok igényeire szabható magas minőség és kiemelkedő funkciók mellett. A sorozat alapját az AE503052S állvány adja, melyen alaptartozékként nagyítós lámpát, és digitális gőzölőt is találhatunk.

A nagyítós lámpa LED-es fényforrása hosszabb élettartamot, gazdaságosabb működést és vibrálásmentes megvilágítást tesz lehetővé. Így akár a körfénycsöves lámpáknál tapasztalható korábbi szemfáradás is kiküszöbölhető. Az állítható fényerővel mindig a napszaknak, vagy az adott problémának megfelelő megvilágítással dolgozhatunk. A lámpa 3 dioptriás nagyító képessége elegendő a kozmetikai tisztításhoz, vagy a szálankénti szempilla-hosszabbítás végzéséhez is. Extra 17cm-es átmérőjű üvegfelületével kimagaslóan magas torzításmentes nagyítási felületet ad, ami miatt orvosi felhasználáshoz is alkalmazható.

Nagyítós lámpa tulajdonságok:

Fényforrás: LED
Nagyító képesség: 3D
Lencse átmérő: 17cm O
LED fénykör átmérő: 24cm O
3 lépésben állítható fényerősség
Felhajtható karcolást és napfény okozta gyulladást gátló védőfedél
Teljesítmény 8W
1,6 m hálózati kábel
A kezelőgép torony egy a 21. sz. kozmetikai igényeihez igazított digitális gőzölőt is tartalmaz, mellyel nem csak a hagyományos, de az illóolajokkal dúsított gőzölés lehetőségeit is maradéktalanul kiaknázhatjuk. Az eszköz beépített termosztátja gyors vízfelmelegítést és egyenletes gőzelosztást biztosít. Ózon funkciójával pedig minden esetben „szennyeződés-mentes” gőzpárával kezelhetjük vendégeink bőrét. Digitális vezérlésével nem csak a pontos kezelési időt állíthatjuk be, de információt kaphatunk a tartályban lévő víz kifogyásáról is.

Arcgőzölő tulajdonságok:

Digitális vezérlés
Kezelési idő számláló
Gőzintenzitás állítás
Kapcsolható ózon
Illóolaj filter
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!