Alveola Modular Plus Kavitációs ultrahangos készülék AE50338A

Alveola Modular Plus Kavitációs ultrahangos készülék AE50338A
27% kedvezmény
Cikkszám: #24557
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet.
db
KÉREM
Alveola Modular Plus Kavitációs ultrahangos készülék AE50338A
Termék leírás
Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!

Az Alveola formabontó Modular Plus termékei a kompromisszumokat nem tűrő felhasználóknak készültek. A szabadon összeválogatható és variálható kezelőgépek tökéletesen a kozmetikusok igényeire szabhatóak magas minőség és kiemelkedő arc- és testkezelő funkciók mellett. A sorozat alapját az AE503052S kezelőgép állvány adja, melyen nagyítós lámpát, és digitális gőzölőt is találhatunk a további készülékek kiválasztása pedig csak rajtunk múlik.

A Modular Plus AE50338A kavitációs ultrahang készülékkel alakformáló és fogyasztó kezeléseket végezhetünk nagy hatékonyság mellett. A lokális zsírbontásra irányuló 40kHz-es frekvenciájú hanghullámok mélyen a zsírszövetben hatnak és ott üregképző hatásuk révén véglegesen „roncsolják” a zsírsejteket, így azok nem csak a felesleges zsírt adják le, de a kezelések alatt a szervezet lebontja felhasználja azokat. Továbbá a kezelések során a felesleges zsír a sejtközötti tér pangó folyadékjával együtt a nyirokkeringésen keresztül távozik így segítve elő a hatékony súlycsökkentést és a méreganyagok távozását. A kavitációs ultrahang kezelések kúraszerű alkalmazásával akár ruhaméretenként 1-2 méretnyi csökkenés is elérhető

Termékjellemzők:
- Digitális vezérlés
- Kezelési idő számláló
- Nagyméretű kezelőfej

A Modular sorozat további termékei:

AE50333 Modular Plus rádiófrekvenciás készülék
AE50334 Modular Plus Kombi UH peeling és gyémántfejes dermabrázió
AE50336 Modular Plus 2 az 1-ben gyémántfejes és mikrodermabráziós készülék
AE50337 Modular Plus 3 fejes ultrahangos készülék
AE50332 Modular Plus 4 az 1-ben multifunkciós készülék

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!