Depilflax Gyanta 1000g Arany

Depilflax Gyanta 1000g Arany
17% kedvezmény
Cikkszám: #40714
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Depilflax Gyanta 1000g Arany
Termék leírás
Alacsony olvadáspontú szőrtelenítő gyanta magas és állandó minőségű méhviasz és gyanta tartalommal. Kiváló hatékonyságot biztosít még erős szőrzet esetében is a gyantafelviteli hőmérsékletnek köszönhetően, mely segíti, hogy a pórusok teljesen kitágulhassanak.

Használata: Helyezze a gyantát a 60-70°C-ra felmelegedett gyantamelegítőbe, majd 20 perc elteltével vessen egy pillantást a gyantára, hogy az teljesen felolvadt-e és csökkentse a hőmérsékletet 50-60°C-ra, az ideális méz állagú textúra elérése érdekében. Majd spatula segítségével vigyen fel egy réteg gyantát a szőrtelenítendő területre a szőr növekedésének irányával megegyezően, várjon egy pár másodpercet, majd egy határozott mozdulattal, a bőrfelülettel párhuzamos irányban húzza le a szőr növekedésével ellentétes irányban. A szőrtelenítés befejeztével távolítsa el a felületről az esetleges gyanta maradványokat, illetve kezelje a felületet bőrnyugtató készítménnyel.

Figyelmeztetés! A bőrégés kockázatának elkerülése érdekében a gyanta felvitelét megelőzően tesztelje annak hőmérsékletét a kéz bőrének egy apró területén. Tartsa be a meghatározott olvadási hőmérsékletet. Minden gyantát tartalmazó készítmény gyúlékony! Magas hőhatástól tartsa távol! A készítményt jól szellőző helyen használja. A termék emberi fogyasztásra alkalmatlan! A készítmény borotválkozás során nem alkalmazható! A terméket ne alkalmazza nyálkahártyán, irritált, sebes, sérült bőrfelületen! A gyantázott bőrfelületet ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, illetve kerülje az önbarnító készítmények használatát a gyantázást követő legalább 48 óráig. A gyanta NEM melegíthető mikrohullámú sütőben, vízfürdős melegen tartóban! A természetes összetevőket tartalmazó készítmények esetén némi színváltozás történhet. Professzionális felhasználásra. Külső alkalmazásra. Dermatológiailag tesztelt.

PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!