VICTORIA ELEMENTS DETOX Gyantacsík lábra és testre akt.szénnel 20db/cs

VICTORIA ELEMENTS DETOX Gyantacsík lábra és testre akt.szénnel 20db/cs
40% kedvezmény
Cikkszám: #38470
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
VICTORIA ELEMENTS DETOX Gyantacsík lábra és testre akt.szénnel 20db/cs
Termék leírás
3in1 hatással egyszerre szőrtelenít, tisztít és méregtelenít, s könnyedén eltávolítja a rövidebb szőrszálakat is. Az erőteljes aktív szénnel gazdagított gyantacsík a bőr felszínére vonzza a szennyeződéseket és toxinokat, melyeket eltávolít a szőrszálakkal együtt. Ezáltal instant méregtelenítést, bőrvilágosító hatást, valamint sima bőr érzetét adja. A gyantacsíkban található kaviár kivonat értékes fehérjék, aminosavak és vitaminok forrása, melyek hozzájárulnak a bőr egészségének és szépségének fenntartásához a hidratáló és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően. A nem kívánt szőrzetet szőrtüszővel együttes eltávolításával élvezheti a hosszan tartó selymesen sima, puha bőrt.. A dobozban található tisztító és bőrnyugtató kendő mandula olaj tartalmának köszönhetően eltávolítja a gyanta maradványokat, miközben táplálja a bőrt és csillapítja a gyantázás okozta irritációt, bőrpírt.

Használata: Első használatot megelőzően ajánlott egy apró bőrfelületen teszt elvégzése. Ha 24 órát követően nem jelentkezik semminemű reakció, az esetben folytathatja a gyantázási folyamatot. A gyantázott felületen pár óra erejéig bőrpír jelentkezhet. Gyantázást megelőzően tisztítsa meg és törölje szárazra a szőrtelenítendő bőrfelületet. A gyantázás hatékonyságát javíthatja, ha kis mennyiségű kozmetikai hintőport visz fel a kezelendő felületre. A gyantacsíkot tenyere között dörzsölve melegítse fel. Óvatosan válassza ketté a csíkot, mellyel két használható gyantacsíkot kap. A gyantacsíkot helyezze a szőrtelenítendő felületre a szőrnövekedés irányával megegyezően, majd egy határozott mozdulattal rántsa le a szőrnövekedés irányával ellentétesen. Egy gyantacsík többszöri lehúzásra használható. A gyantázás befejeztével törölje át a bőrfelületet a dobozban található kendővel.

Figyelmeztetés: Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasításban foglaltakat! Ne végezzen gyantával történő szőrtelenítés diabétesz vagy keringési zavarban szenvedő személyeken, illetve visszér, anyajegy, vagy szemölcs környékén. A gyantacsík alkalmas láb, kar, hónalj, bikini vonal szőrtelenítésére. Ne alkalmazza a készítményt mellkas, nemi szervek és a végbél környékén. Ne használja a készítményt irritált, gyulladt, kirepedezett bőrfelületen, valamint ekcéma, psoriasis vagy dermatitis betegséggel rendelkezők esetén.
Tulajdonságok
Kiszerelés:
10 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!