Lady Stella Csipkebogyó Hűsítő Tonik Borsmenta Kivonattal 500ml

Lady Stella Csipkebogyó Hűsítő Tonik Borsmenta Kivonattal 500ml
Cikkszám: #1406
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Lady Stella Csipkebogyó Hűsítő Tonik Borsmenta Kivonattal 500ml
Termék leírás
A borsmenta és csipkebogyó értékes hatóanyagai révén a CSIPKE hűsítő tonik nyugtatja, felfrissíti és hűsíti a bőrt. Természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-, P-), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban gazdag. Szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését. A borsmenta pórusösszehúzó, fertőtlenítő hatással rendelkezik, nyugtatja az aknés, irritációra, bőrpírra hajlamos bőrt, normalizálja a faggyúmirigy termelést.

Ajánlott bőrtípus:Minden bőrtípusra, olajos, korpás seboreás és aknés bőrre is ajánljuk.

A csipkebogyó igazi C-vitamin bomba a bőr számára. Gazdag természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-, P), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban. Fontos szerepet játszik a kollagén termelésben, szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését. Antioxidáns hatása révén megköti a szabadgyököket, védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen. A csipkebogyó 10-szer több természetes C-vitamint tartalmaz, mint bármelyik másik citrus gyümölcs!

Használat: a Csipkebogyó bőrradírral vagy arctejjel letisztított bőrfelületet törölje át tonikkal átitatott vattakoronggal. A tonik ápolja, lágyítja és mélyrehatóan tisztítja a bőrt, eltávolítja a napi szennyeződést, előkészíti a bőrt a kozmetikai kezelésekhez.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
500 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!