Master Nails Parfume Glow Cuticle Oil 15ml Magnólia

Master Nails Parfume Glow Cuticle Oil 15ml Magnólia
Cikkszám: #49661
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet.
db
KÉREM
Master Nails Parfume Glow Cuticle Oil 15ml Magnólia
Termék leírás
A Master Nails ParfumeGlow ápoló olaj minden hölgy kedvencévé válhat, hiszen kiemelkedően hatékonyan ápolja a körömágybőrt, segít megelőzni a kiszáradást és annak kellemetlen tüneteit. Extra parfüm tartalmának köszönhetően erősebben illatozik, mint a hagyományos változatai. A praktikus kiszerelésben található ecsetnek köszönhetően pedig könnyedén és precízen lehet használni.

A termékünk formulája gazdag tápanyagokban, amelyek mélyen hidratálják és ápolják a körömágybőrt és a körmöket. A rendszeres használat révén segít megelőzni a száraz, repedezett bőrt és a kellemetlen érzést. Az extra parfüm tartalom pedig kellemesen üde illatot kölcsönöz használat közben, így minden használat egy igazi élmény lesz. A ParfumeGlow körömápoló olajat mindig kéznél tarthatod, a kis méretének köszönhetően könnyedén hordozható és ideális az utazáshoz is, így bármikor extra ápolást biztosíthatsz a körmeidnek és körömágyadnak.

Tulajdonságok:

extrán illatozik
táplálja a körmöket és a körömágy bőrét
támogatja a körmök egészséges növekedését
javítja a körmök mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását
Alapja a szőlőmag- és búzacsíra olaj, ami a körömsáncoknál a kutikulára cseppentve és bemasszírozva táplálja, vitalizálja a köröm körüli bőrt, illetve bepolírozható a körömlemezbe, így a természetes körmöket is ápolja. Manikűrösöknek, pedikűrösöknek és műkörmösöknek is ajánljuk.

Használata:

Használd befejezésként, az elkészült manikűr után, vidd fel az olajat a kívánt területre, majd finoman masszírozd be a bőrbe ezzel serkentve a körömágy keringését és támogatva az egészséges megjelenésű körmöket. Hagyd, hogy felszívódjon és élvezd az erős illatot és az ápoló hatást. Napi használatra is alkalmas, de már heti pár alkalommal használva is megtapasztalhatod a különbséget a körömágybőröd állapotában.
Tulajdonságok
Kiszerelés:
11.5 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!