Perfect Nails szilikon mosolyvonal sablon - 12db- Klasszikus francia

Perfect Nails szilikon mosolyvonal sablon - 12db- Klasszikus francia
Cikkszám: #50298
Nincs Raktáron | Rendelhető
Várható beérkezés: 2024.10.03.
A termék kiszállítása 2024.10.03. dátum után várható.
db
KÉREM
Perfect Nails szilikon mosolyvonal sablon - 12db- Klasszikus francia
Termék leírás
Fedezd fel a szilikon mosolyvonal sablonjainkat, amely forradalmasítja az épített francia műkörmök készítését. Ezzel az innovatív eszközzel leegyszerűsítheted a bonyolult technikákat, és gyorsabban, precízebben alkothatsz tökéletes mosolyvonalakat. A sablonunk rugalmas szilikonból készült, amely könnyedén alkalmazkodik a reverse tip formájához, így mindig egyenletes és profi végeredményt biztosít. Ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztalt körömépítők számára, akik időt és energiát szeretnének spórolni.

Hogyan használd:
1. Válaszd ki a megfelelő reverse tip méretet
2. Válaszd ki a tiphez megfelelő méretű mosolyvonal sablont, ebben segít a megadott méretezés, a tipnek a számának egyeznie kell a sablon számával
3. A tipbe egy vékony réteg clear base gellel vagy zselével helyezd be a mosolyvonal sablont, ezt köttesd UV/LED lámpában néhány másodpercig.
4. a) A sablon elé fesd fel vékonyan a választott színes zselével vagy gél lakkal a mosolyvonalat. Ezt köttesd UV/LED lámpában 60mp-ig. Köttetés után a clear vagy színes zselét vagy akrilzselét vidd fel a megfestett mosolyvonal egészére, köttesd 60 mp-ig VAGY
4. b) A sablon elé vidd fel a kiválasztott színes zselét vagy akrilzselét, alakítsd ki a sablon segítségével a mosolyvonalat, köttesd UV/LED lámpában 60 mp-ig.
5. Távolítsd el a mosolyvonal sablont a tipből
6. A sablon helyére vidd fel a cover anyagot (zselé vagy akrilzselé) ezután helyezd a körömre a tip-et, köttesd UV/LED lámpában 60 mp-ig.
7. Távolítsd el a reverse tipet a körömről.
8. Átreszelés és bufferozás után Cool Shine Ever vagy Extreme Gloss Top fényzselével zárhatod a folyamatot
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!