NABA gel lac 156 - 15ml NA651102.156

NABA gel lac 156 - 15ml NA651102.156
Cikkszám: #35458
Színek:
Kifutott
4.89 Az eddigi vélemények alapján.4.89 Az eddigi vélemények alapján.4.89 Az eddigi vélemények alapján.4.89 Az eddigi vélemények alapján.4.89 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
NABA gel lac 156 - 15ml NA651102.156
Termék leírás
A körömlakk egyszerű kezelhetőségét ötvözi a zselé tartósságával, amely tulajdonságát az UV fény hatására történő szerkezeti változás biztosítja. Míg a hagyományos körömlakk enyhébb fizikai behatásra, vagy akár vegyi anyag illetve nedvesség hatására is napok alatt elhasználódik, a zselé-lakk kötési technológiájának köszönhetően akár 4 hétig is tartja a színét. Nagy előnye hogy a technika nem igényel különösebb szaktudást, ha valaki befektet egy UV lámpába, akár otthon is elvégezheti a műveletet és hetente más színben pompázhat.
.

Hosszú élettartamú körömklakkok, lakkzselék, gél Lakkok, alapzselék és fényzselék, akril Festékek, műkörmös eszközök kezdőknek és profiknak. UV lakkok, 3D köröm matricák, köröm díszek, köröm strasszok, csillámporok, körömnyomda lakkok, pigment porok, porcelán műköröm alapanyagok. Minőségi termékek. Műkörmös asztalok, alap-és fedőlakkok, fedőfények, lemosók, leoldók, fixálók. Gyakorló kezek, ujjak, Körmös táskák, manikűrkészletek, körömcsiszoló gépek, bufferek, polírozók. Perfect Nails, Pearl Nails, Profi Nails, Master Nails, Moyra, Naba, Sibel, Henbor, Ronney, Jvone Milano termékek teljes választéka. 2MBeauty, Crystal Nails termékek üzleteinkben elérhetőek. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!