Perfect Nails DELUX GEL - Műköröm Díszítő Színes Zselé - Fehér #002 - 5g

Perfect Nails DELUX GEL - Műköröm Díszítő Színes Zselé - Fehér #002 - 5g
Cikkszám: #42713
Raktáron
db
KOSÁRBA
Perfect Nails DELUX GEL - Műköröm Díszítő Színes Zselé - Fehér #002 - 5g
Termék leírás
A Delux Gel UV és UV/LED lámpa fényére fényesre köt, géllakk vagy műköröm fedőzselé használata nem szükséges. A műköröm vagy géllakk felületén egy lendület festésre kiváló, illetve felületi köröm díszítésekre, köröm mintázásra és színes francia műköröm készítésére is alkalmazható. A műköröm teljes felületi fedésére is használható. Amennyiben fedni szeretnéd, ne köttesd meg teljesen, hogy a fényzselé jól rá tudjon tapadni.

Kötési idő: UV 2-3 perc, UV/LED 90 mp
Sűrűség: közepesen sűrű (3-es)
Rugalmasság: enyhén rugalmas (2-es)
Oldhatóság: nem oldható (1-es)
PERFECT TIPP
A színek keverhetőek! Használat előtt spatula segítségével alaposan fel kell keverni a színes műköröm zselét, mivel a pigmentek lerakódhatnak a tégely aljára.
.

Hosszú élettartamú körömklakkok, lakkzselék, gél Lakkok, alapzselék és fényzselék, akril Festékek, műkörmös eszközök kezdőknek és profiknak. UV lakkok, 3D köröm matricák, köröm díszek, köröm strasszok, csillámporok, körömnyomda lakkok, pigment porok, porcelán műköröm alapanyagok. Minőségi termékek. Műkörmös asztalok, alap-és fedőlakkok, fedőfények, lemosók, leoldók, fixálók. Gyakorló kezek, ujjak, Körmös táskák, manikűrkészletek, körömcsiszoló gépek, bufferek, polírozók. Perfect Nails, Pearl Nails, Profi Nails, Master Nails, Moyra, Naba, Sibel, Henbor, Ronney, Jvone Milano termékek teljes választéka. 2MBeauty, Crystal Nails termékek üzleteinkben elérhetőek. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!