Malu Wilz Camouflage krém 5ml MA458/01

Malu Wilz Camouflage krém 5ml MA458/01
36% kedvezmény
Cikkszám: #13532
Raktáron
4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Malu Wilz Camouflage krém 5ml MA458/01
Malu Wilz Camouflage krém 5ml MA458/01
Termék leírás
Mint tudjuk, a hagyományos make-up alapozók csak színárnyalatot adnak az arcnak, de nem fednek teljesen. Vízzel, vagy arclemosó tejjel egyszerűen eltávolíthatóak.
Ezzel szemben a ,,Camouflage" egy újonnan kifejlesztett speciális összetételű make-up, melynek fedőképessége maximálisan használható mindenféle kisebb bőrhibára, akár az egész testen is. 9-féle árnyalatban kapható.

A megszokott make-up-ot nyugodtan alkalmazhatjuk a Camouflage krémmel együtt. A krém felvitele után fixálópúder használatával fejezheti be sminkjét, mely így egész napra maximálisan tartóssá válik. Speciális összetételű, rendkívül tartós, hypoallergén korrektos alapozó arcra és testre egyaránt.

A Camouflage technika:
A megfelelő bőrszín kikeverését a kézháton felmelegítve végezzük egy vagy két különböző szín kiválasztásával. Sminkszivaccsal a kezelni kívánt bőrfelületet bepöttyözzük. Hegek vagy nagyobb színárnyalati eltérés esetén több réteget, a világosabb árnyalattal kezdve vékonyan vigyük fel. A sminkhez alapozóként egész arcra alkalmazzuk. Végül a camouflage ecsettel terítsük szét a fixáló púdert az arcon, hogy a camouflage krém egész napra tartós maradjon.

Jellemzők:
Érzékeny bőr - nem
Irritációra hajlamos bőr - nem
Pigmentfoltokra - igen
Nedvességmegörző - nem
Fényvédő - nem
Ajánlott bőrtípus - minden bőrtípusra, bőrhibákra
Ajánlott korosztály - minden korosztály
Kombinált / vegyes bőr - igen
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
5 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!