Szállítási feltételek

5.0 / 5

Tartalom értékelés


SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Próbálunk minél nagyobb választékot kínálni a vásárlóinknak, hogy mindenki megtalálja a neki 100%-osan megfelelő terméket. A szállítás határideje függ a megrendelt terméktől, ill. attól, hogy az adott termékből van e raktáron.

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, 1-2 napon belül Önnél lehet!

Az webáruházban rögzített megrendelések várható szállítási határideje, általánosan 2-5 nap, mivel több telephelyen történik a raktározás ezért bizonyos esetekben a szállítás 4-8 munkanap is lehet. Ebben az esetben a rendelés feladása után vevőszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, munkanapokon legkésőbb 24 órán belül értesítjük erről.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK / KÖLTSÉG

Magyarország területén:
Bruttó 100.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás az ország egész területére ingyenes.

Kivétel ez alól a nagyméretű - és/vagy súlyú bútorok vagy készülékek (30kg és/vagy 1m3 felett), ilyen termék rendelése esetén vevőszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítási mód és költség egyeztetése céljából.
A csomagolási költséget nem számolunk fel.
Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

Eger területén 10.000 Ft felett - 0 Ft
Eger területén 10.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást vállalunk!

GLS szállítási módok:

Csomagküldés GLS futárszolgálattal, utánvéttel -2500 Ft - (Bruttó 100 000 Ft felett ingyenes)
Az utánvét összegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét, a szállítási költséget (990 Ft) és az utánvét költségét (360 Ft). A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.

Csomagküldés GLS futárszolgálattal, előreutalással - 2500 Ft - (Bruttó 100 000 Ft felett ingyenes)
Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (990 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően futár szállítja ki Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.


FONTOS! A GLS futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! A kézbesítés megelőzően Ön email és SMS értesítést is kap a várható szállításról. Amennyiben a megadott időpont Önnek nem megfelelő úgy az értesítésben szereplő telefonszámon másik időpontot, vagy más kézbesítési címet is kérhet mely esetleg egy Ön közelében lévő GLS pont is lehet. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot.

TOF raklapos szállítási módok:

Raklapos szállítás Transoflex futárszolgálat, utánvéttel - 8000 Ft - (Bruttó 8 000 Ft)
Az utánvét összegét Ön a TOF futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét valamint a szállítási költséget és az utánvét költségét (8000 Ft). A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.

Raklapos szállítás Transoflex, előreutalással - 6999 Ft - (Bruttó 6 999 Ft)
Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (6999 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően a kiválasztott GLS Pontra küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.

Ezen lehetőség választása esetén Ön a webáruházban történő vásárlásakor egyenlíti ki az ellenértéket, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget (6999 Ft). A összeg bankszámlánkra érkezését követően küldjük Önnek a csomagot. A szállítás várhatóan 1-2 munkanap.


FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét: Fizetés az áru átvételekor készpénzben. Ön az áru átvétele után a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét.

Átutalás: Csak az áru átvétele előtt lehetséges, ebben az esetben díjbekérőt küldünk Önnek emailen, ami alapján át tudja utalni az összeget. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiszállítjuk a megrendelt árut.


EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Bizonyos nagyértékű, nagy méretű és/vagy raktárkészleten nem tartott termékek esetében, megrendelést csak előreutalással tudunk teljesíteni. Ebben az esetben a megrendelés leadását követően ügyfélszolgálatunk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és egyezteti a fizetési és szállítási módot.

Ingyenes szállítás 

100.000 Ft vásárlás esetén
 

Folyamatos Akciók


 

Elérhetőség

06-20-9703-051