Yamuna Gránátalmás tusfürdő tubusban 200ml

Yamuna Gránátalmás tusfürdő tubusban 200ml
Cikkszám: #33411
Kifutott
db
KOSÁRBA
Yamuna Gránátalmás tusfürdő tubusban 200ml
Termék leírás
Gránátalma kivonat– vitaminbomba az egészséges bőrért

A gránátalmából készült kivonat tele van antioxidánsokkal, amelyek helyreállítják a bőr nedvességtartalmát, segítenek a bőrt minden nap üdévé, feszessé és bársonyossá varázsolni. A gránátalma C-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul a normális kollagén és elasztin termelődéshez, így segíti megtartani és visszaállítani a bőr rugalmasságát, megvédi a korai öregedéstől. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

Sokan nem tudják, de a gránátalmából egy meghatározott stabil hőmérsékleten és steril körülmények között vonják ki a kivonatot, amit használunk új, bőrbarát kozmetikumainkban. A kivonat természetes anyagokban nagyon gazdag, állatokon nem teszteltük. Számos előnyös tulajdonsága mellett a kivonat nem génmódosított, nehézfémekkel nem érintkezett a gyártás során.

Aloe vera – nyugtató védelem a bőrnek

Az aloe vera majdhogynem egyedülálló, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot tartalmaz. A bőr legmélyebb szöveteibe is képes behatolni. Az aloe gél nyugtatja és regenerálja a bőrt. Antioxidánsokban gazdag, bőrápoló hatása közismert. Évszázadok óta használják a bőr hidratálására és ápolására. Segít a sérült bőr helyreállításában. Hidratálja, puhítja, kondicionálja a bőrt.

A kivonat természetes anyagokban nagyon gazdag, állatokon nem teszteltük. Számos előnyös tulajdonsága mellett a kivonat nem génmódosított, nehézfémekkel nem érintkezett a gyártás során.

Shea vaj – a nők aranya, óvja a bőröd

Afrika után lassan Európában is felismerik a she vaj szépségápolási és egészségügyi előnyeit.

A shea vaj elősegíti a bőr megújulását, védi a bőrt a káros UV sugaraktól. A- és az E-vitaminban, zsírsavakban gazdag, hidratál, segít megtartani a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát. Puha, vajszerű anyag, ami gyorsan felszívódik a bőrben.

Babassuolaj - a brazil csoda

Fura, de a babassu egy akár 20 méterre is megnövő brazil pálmafa. Gyümölcse a kókuszhoz hasonló. Az olaj a gyümölcsből készül hideg, kézi préseléssel.

A babassuolaj lágyító, védő hatású, megelőzi a bőr kiszáradását és korai öregedését. Gyorsan beszívódik a bőrbe, bársonyossá teszi anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. Jó hidratáló hatású, nem lesz tőle olajos fényű a bőr.

Paraffin-, parabén- és színezékmentes.

Ahogy egyik kozmetikumunkat sem, így ezt sem teszteltük állatokon!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!