Yamuna Szőlőmagolajos Tusfürdő Tubusban 200ml

Yamuna Szőlőmagolajos Tusfürdő Tubusban 200ml
Cikkszám: #33413
Kifutott
db
KOSÁRBA
Yamuna Szőlőmagolajos Tusfürdő Tubusban 200ml
Termék leírás
Állj meg egy pillanatra, hunyd le a szemed és képzeld el, hogy egy gyönyörű szőlőbirtokon vagy a Badacsonyban, a lugasban üldögélsz nagyszüleid hintaszékében. A nap lemenőben, sugarai selymesen simogatják a bőrödet, a szél elcsendesedett, a tó zöldeskék és nyugodt, a szőlőszemek gyümölcsös aromája pedig elkényezteti az érzékeidet. Illatos, bőrbarát, szőlőmagolajos termékeink használatakor szeretnénk, ha ez a nem mindennapi életérzés kísérne végig az utadon.

Szőlőmagolaj - a legenda

A szőlőmag nemcsak belsőleg, de külsőleg alkalmazva is kifejti legendás antioxidáns hatását. A szőlő magjából készült olaj nagyon gazdag telítetlen zsírsavakban (esszenciális zsírsavak, más nevükön telítetlen zsírsavak, amelyek a szervezet által elő nem állítható, viszont annak helyes működése szempontjából elengedhetetlen szerves vegyületek), mint a linolsav (»70%) és olajsav (»15%), valamint E-vitamint (tokoferol). Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik a bőrbe, selymes tapintást hagy maga után és segítséget nyújt a bőr nedvesség tartalmának megőrzésében. Illata a friss mustra emlékeztet. Rendszeres használatával biztosítja a bőr simaságát, rugalmasságát, segít enyhíteni a korai öregedés tüneteit.

Csobbanj az édes gyümölcsillatba

Mielőtt kipróbálnád ezt a frissítő tusfürdőt, engedd el a habzás iránti ragaszkodásod, de nyílj meg a természetes kényeztetésnek, valamint a varázslatos illatok nyújtotta élménynek.

Hiányzik belőle a látványos habért felelős SLS (amely szárít és irritálja a bőrt), de bőven tartalmaz kíméletesen tisztító és gazdagon tápláló összetevőket.

SLS-, paraffin-, parabén- és színezékmentes.

Felhasználási javaslat

Száraz, érett bőrre használható fürdésnél, zuhanyzásnál.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
200 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!