VICTORIA SUN Fényvédő arcra SPF50 50ml

VICTORIA SUN Fényvédő arcra SPF50 50ml
Cikkszám: #47402
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet.
db
KÉREM
VICTORIA SUN Fényvédő arcra SPF50 50ml
Termék leírás
Széles spektrumú fizikai és ásványi szűrőket tartalmazó sminkbarát hibrid fényvédő.
3 az 1-ben hatásának köszönhetően magasfokú védelmet biztosít az UVA és UVB sugárzástól, fokozza a bőr ellenállóképességét a formulában található szennyeződést blokkoló technológiájával a C és D vitamin tartalomnak köszönhetően, valamint természetes ragyogást kölcsönöz az arcbőrnek.

Használata: Bőrápolási rutin utolsó lépéseként használva oszlasson el kb. egy 5 forintos érme méretének megfelelő mennyiségű készítményt az arcbőrön. Lehetséges, hogy túl soknak hathat ez a mennyiség, viszont fontos tudni, hogy a fényvédő felvitt mennyisége befolyásolja a fényvédelem mértékét. Ha nem kedveli egyszerre ilyen nagy mennyiségű termék felvitelét, akkor a fényvédő felvihető rétegenként, pár percnyi beszívódási idő meghagyása után. Ne mellőzze a termék felvitelét a szemhéj, hajvonal, a fülek és a nyak területére sem. Ha sminkel, akkor hagyjon kb. 10-15 percet a termék beszívódására a sminkelés megkezdése előtt. Fontos, hogy a fényvédőt ne keverje semmilyen más készítménnyel (szérum, alapozó), ugyanis az megváltoztathatja a termék viselkedését, hatékonyságát. Az arcon használt fényvédőket általában javasolt 2-3 óránként újra felvinni, ugyanis ezen idő után a fényvédő hatás csökkenő tendenciát mustat. Mindez függ attól, hogy milyen mértékben van kitéve az arcbőr a napsugárzásnak, mennyire tapasztal izzadást, vagy törli meg az arcbőrét. Mindenképp szükséges a termék újra felvitele izzadás, arctörlést követően, vagy ha a bőrt víz éri. Minden bőrtípusra. Dermatológiailag tesztelt.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget. Oxibenzone-t tartalmaz.
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!