Remington Hajszárító MyStylist 1900W Fekete D2000

Remington Hajszárító MyStylist 1900W Fekete D2000
13% kedvezmény
Cikkszám: #48235
Raktáron
db
KOSÁRBA
Remington Hajszárító MyStylist 1900W Fekete D2000
Termék leírás
A Remington My Stylist hajszárítója tökéletes a mindennapi hajformázáshoz. 1900 wattos szárítási teljesítményével, 2 hő-/sebességfokozatával pillanatok alatt megszárítja a hajad. A hajformázásra és a hajtő emelésére alkalmas gyorsszárító szűkítőfejjel, valamint a frizura fixálásához használható hidegfúvás funkcióval extra ruganyosságot adhatsz a hajadnak, vagy akár sima, egyenes frizurát is készíthetsz. A kerámiabevonatú rács segít egyenletesebben eloszlatni a hőt, a kompakt kialakításnak köszönhetően pedig a hajszárító nem foglal túl sok helyet, így könnyen tárolható – vagy bepakolható az utazótáskába. Ha kéznél van a My Stylist hajszárítód, könnyen elérheted, hogy hajad akár otthon, akár utazáskor nagyszerű legyen.

2 HŐ- / SEBESSÉGFOKOZAT
Válaszd ki a hajad típusának és hosszának megfelelő hőfokot és sebességet. A beállítások segítségével különféle beszárított frizurákat készíthetsz, a sima, egyenes hajviselettől a nagy és ruganyos frizurákig.

KOMPAKT KIALAKÍTÁS
Kialakítása kényelmes kezelhetőséget és könnyű tárolást biztosít – kompakt méretének köszönhetően könnyen bepakolható egy kis utazótáskába vagy elrakható egy fiókba, ha éppen nincs használatban

1900W teljesítmény
2 hő- / sebességfokozat
Kompakt kialakítás a könnyű tároláshoz
Hidegfúvás
Kerámiarács
Gyorsszárító szűkítőfej
Akasztófül
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!