Fanola Frequent Sampon gyakori használatra 1000ml

Fanola Frequent Sampon gyakori használatra 1000ml
Cikkszám: #39590
Raktáron
db
KOSÁRBA
Fanola Frequent Sampon gyakori használatra 1000ml
Termék leírás
Az olasz Fanola márka professzionális hajtermékeinek sorozatát egyedülálló Frequent Use samponnal egészítették ki. Ezt a szépségápolási készítményt gyakori használatra szánják. A termék innovatív formulája narancs kivonattal dúsított, amely értékes B1-, B2-, E- és P-vitaminok komplexét, valamint hasznos mikroelemeket tartalmaz - magnéziumot, káliumot, nátriumot és kalciumot. Az összetevők segítenek helyreállítani a sérült hajat és a fejbőrt.
A sampon hatékony tisztító, gyulladáscsökkentő, nyugtató és tonizáló hatású. Segít normalizálni a faggyúmirigyek munkáját, selymessé, ragyogóvá és széppé teszi a hajat. A gyümölcssavaknak köszönhetően, fiatalítja a fürtöket, megakadályozza a kihullását és törékenységét.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!