L'Oréal Série Expert Metal Detox sampon előtti ápolás a festett hajra 250ml

L'Oréal Série Expert Metal Detox sampon előtti ápolás a festett hajra 250ml
Cikkszám: #49423
Raktáron
db
KOSÁRBA
L'Oréal Série Expert Metal Detox sampon előtti ápolás a festett hajra 250ml
Termék leírás
A porozitás elleni1 technológia még azelőtt kezeli a hajat mielőtt a víznek leginkább ki lenne téve: a hajmosás előtt. 2% koncentrált Glicofiller hatóanyaggal gazdagított, amely egyszerre fejti ki hatását a hajfelszínen és a hajkéregben, meggátolva a fémrészecskéket tartalmazó víz túlzott mértékű felvételét:– A hajfelszínen: védőpajzsot képez a hajrostok körül és 1 perc alatt képes akár 1 millió mikroszkopikus repedést feltölteni a hajban.– A hajrost belsejében: a haj belső szerkezetébe hatolva segít feltölteni a hajszálakat egészen a hajkéregig. Ez az új mosás előtti ápoló a teljes fémrészecske-eltávolító kezelést biztosító Metal Detox termékcsalád tagja, amely segít véget vetni a haj töredezettségének és a festett szín elváltozásának!

HASZNÁLATA: A mosás előtti ápolót az optimális eredmények elérése érdekében rétegezett termékfelvitellel használja a Metal Detox sampon előtt. Ossza két részre a nedves hajat. A haj hosszától függően vigyen fel 2–4 pumpanyomásnyi terméket mindkét részre. Dolgozza be 1-2 percen át a hajhosszba és a hajvégekbe, amíg a termék könnyű habot nem képez. Fésülje át a hajat, a terméket ne öblítse le. Ezután rétegezze rá a Metal Detox sampont, majd öblítse le a hajat, és folytassa a kezelést az ápolási rutin további lépéseivel. ?

1 A Metal Detox mosás előtti ápoló, sampon, pakolás és olaj 10-szer ismételt együttes alkalmazását követően végzett műszeres teszt alapján.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
300 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!