Lady Stella Oliva Beauty Bőrfehérítő Májfolt és Szeplőkrém 100ml

Lady Stella Oliva Beauty Bőrfehérítő Májfolt és Szeplőkrém 100ml
Cikkszám: #1482
Raktáron
4.83 Az eddigi vélemények alapján.4.83 Az eddigi vélemények alapján.4.83 Az eddigi vélemények alapján.4.83 Az eddigi vélemények alapján.4.83 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Lady Stella Oliva Beauty Bőrfehérítő Májfolt és Szeplőkrém 100ml
Termék leírás
Természetes gyógynövénykivonatokat tartalmazó könnyű hidratáló hatású krém, mely csökkenti a melanin-szintézist, rendszeres használat mellett hatékony a túlzott pigmenttermelésből adódó pigmentfoltok, szeplők, májfoltok elhalványításában.
A C-vitaminban és természetes savakban gazdag kövirózsa kivonat hatékony és természetes úton történő bőrhalványítást tesz lehetővé, a cink-oxid, mint fizikai napvédő a bőr felszínén védőréteget alkot, amely segít visszaverni az UVA és UVB sugarakat.
Biztonságos összetevő, az érzékeny bőrt sem irritálja.
A krém természetes fehérítő összetevőinek köszönhetően világosítja a bőrt, egységesíti a bőr tónusát, csökkenti az újabb pigmentfoltok kialakulását.
Minden bőrtípusra ajánlott.

Használati utasítás:
A megtisztított bőrre, vékony rétegben vigye fel a készítményt az arc, nyak és mellkas pigmentes részeire naponta kétszer minimum 3 hónapig.
Utókezelési fázis: hetente egyszer vagy kétszer. Óvja bőrét a túlzott napsugárzástól. A készítmény csak külsőleg alkalmazható!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
100 ml
Hatás:
Fehérítő
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!