Solanie Biotin krém zsíros bőrre 50ml SO10407

Solanie Biotin krém zsíros bőrre 50ml SO10407
Cikkszám: #2409
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie Biotin krém zsíros bőrre 50ml SO10407
Termék leírás
A TERMÉK ÁRÁRÓL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETEINKBEN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON (36/531-000)!

Főbb hatóanyagok:
Aloe vera-, ginkgo-, árnika-, vadárvácska-, zsurló kivonat, E-, F vitamin, biotin (H-vitamin), szalicilsav, szkvalán, NMF komplex, kolloid kén, allantoin, panthenol, teafa-, citromfű-, menta illóolajok, Na-hialuronát.

Hatása, szerepe:
Jól felszívódó, könnyű krém, nem hagy hátra zsírfényt. Kiválóan alkalmas a problémás bőrök kezelésére és hidratálására. Illata kellemes, friss (citromfű). Puha, selymes tapintás érezhető a gyors felszívódás után. A növényi kivonatok normalizálják a faggyúmirigyek működését, csökkentik a gyulladt bőr érzékenységét. Ugyanígy hat a kolloid kén, a H- és F vitamin is. A hialuronsav és az NMF-komplex biztosítja a megfelelő hidratációt. A zsurlókivonat szerves szilícium tartalma fokozza a bőr rugalmasságát. Az illóolajok fertőtlenítenek és hűsítik a kezelt felületet.

Alkalmazása:
Kozmetikai szalonban masszázshoz, vagy utolsó átsimításként használhatjuk. Otthoni, mindennapi használatra ajánljuk vendégeinknek. Folyamatos használatával jelentősen javul a problémás bőrök állapota.

A TERMÉK ÁRÁRÓL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETEINKBEN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON (36/531-000)!

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
50 ml
Funkció:
Arckrémek
Bőrtípus:
Zsíros
Termékcsalád:
Aloe-ginkgo
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!