Solanie Gyógynövényes Összehúzó Arcpakolás 50ml SO10305

Solanie Gyógynövényes Összehúzó Arcpakolás 50ml SO10305
Cikkszám: #2428
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie Gyógynövényes Összehúzó Arcpakolás 50ml SO10305
Termék leírás
A TERMÉK ÁRÁRÓL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETEINKBEN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON (36/531-000)!

Kiszerelés:
50 ml

Főbb hatóanyagok:
Aloe-, ginkgo-, zsurló-, vadárvácska-, kalendula kivonatok, kolloid kén, ichtiol, ligetszépe olaj, biotin, F-vitamin, kámfor, teafa illóolaj, geránium illóolaj, tejsav, allantoin, pantenol, cinkoxid.

Hatása, szerepe:
Olajos- és korpás szeboreás bőrök ideális ápolószere. A kolloidális kén a bőrbe jól felszívódik, csökkenti a faggyúmirigyek túlzott működését. A kámfor, a teafaolaj antiszeptikus-, fájdalomcsillapító-, sebgyógyító tulajdonságaival járul hozzá a bőr megfelelő nyugtatásához. A geránium illóolaja zsírosodásgátlóan hat, egyúttal kellemes illatúvá teszi a pakolást. A vadárvácska kivonat zsírosodásgátló, pórusösszehúzó. A zsúrló vérzést csillapít és összehúz, ezen kívül szilicium tartalma elősegíti a kötőszövetek regenerációját, fokozza a bőr rugalmasságát. A tiszta F vitamin és a gammalinolénsavat tartalmazó ligetszépe olaj hatásos ellenszere az aknéknak. E hatást erősíti a biotin szeborea ellenes, keratoplasztikus tulajdonsága. A cinkoxid nyugtató-, szárító összetevő.

Alkalmazása:
1. A kezelés végén nyugtató, illetve tápláló pakolásként tehetjük fel szeboreás bőrökre. Egyenletes rétegben vigyük fel, majd 10-15 perc hatóidő elteltével mossuk le és tonizáljuk a bőrt.
2. Otthoni alkalmazásra, két kezelés közötti időre adva gyorsítja a bőr normalizálását.

A TERMÉK ÁRÁRÓL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETEINKBEN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON (36/531-000)!

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
50 ml
Funkció:
Arcmaszkok
Termékcsalád:
Aloe-ginkgo
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!