Solanie So Fine Napozás utáni tej 50ml

Solanie So Fine Napozás utáni tej 50ml
Cikkszám: #39662
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie So Fine Napozás utáni tej 50ml
Termék leírás
Könnyű hidratáló formula a napozás vagy szoláriumozás után kipirult, irritált bőr nyugtatására és regenerálására. Pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát, és gyengéd ápolásával biztosítja a bőr hosszabb idejű napbarnított megjelenését. Bőrnyugtató Aloe Vera, panthenol, allantoin és bisabolol összetevői enyhítik a napozás okozta bőrpírt, viszketést, kellemetlen húzódást és bőrszárazságot. Az E-vitamin védi a bőrt a káros szabad gyökök ellen, támogatva ezzel az intenzívebb bőrregenerációt. Könnyű állagának köszönhetően gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros filmréteget maga után. Szoláriumozás, napozás után gyógyír a bőrre. Érzékeny bőrre is használható.

Miért válaszd a So Fine Napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tejet?

segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát
tartós színt biztosít
hidratáló, nyugtató és regeneráló hatású
Maximálisan bőrbarát formula:

0%

• Ásványi olaj
• Szilikon olaj
• Parabén
• Színezék
• Allergén illat"

Használata:

Vigye fel a napfénynek vagy szoláriumozásnak kitett testfelületre és gyengéden masszírozza be a bőrbe. Naponta többször is alkalmazható.

Összetevők:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Propylene Glycol, Tocopheryl-acetate, Bisabolol, Menthol, Allantoin, Carbomer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, o-Cymen-5-ol, Parfum

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!