Lady Stella Gélpakolás Hyaluroderm 200ml

Lady Stella Gélpakolás Hyaluroderm 200ml
Cikkszám: #29154
Raktáron
4.78 Az eddigi vélemények alapján.4.78 Az eddigi vélemények alapján.4.78 Az eddigi vélemények alapján.4.78 Az eddigi vélemények alapján.4.78 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Lady Stella Gélpakolás Hyaluroderm 200ml
Termék leírás
A liposzómák - kettős gömbszerkezetük révén - hatásosan juttatják közvetlenül a bőr mélyebb rétegeiben levő sejtekhez a számukra nélkülözhetetlen hatóanyagokat.Multiaktív hatásuk abból adódik, hogy képesek az öregedő bőr mélyebb rétegeiből hiányzó hidrofil (hyaluronsav) és lipofil (ceramid, A, E-vitaminok) anyagokat pótolni. Sejtszinten képesek a bőrt regenerálni, növelni a kötőszövet vízmegkötő képességét, aminek következtében az öregedő bőr látványosan fiatalodik, a ráncvonalak finomodnak, lassul a ráncképződés, a bőr nedvességgel telítődik, így feszessége, természetes rugalmassága nő, érezhetően javul a bőr textúrája. Fibroaktív szójabab,- búzacsíra,- és szőlőmag kivonatot tartalmazó hidrogél, mely az idő múlásával kevésbé működő kollagén és elasztin szintézist a bőrben aktivizálja; az ehhez szükséges oxigén jelenlétét biztosítja, amely hosszútávon ösztönzi a sejtregenerációt. Az aktív hatóanyagként működő peptidek, aminosavak, D-panthenol és oligoszaharidok a speciális, bőrtápláló vitaminokat tartalmazó mikro kapszulákkal együtt közvetlenül a sejtekhez jutnak, ahol hosszú időn keresztül intenzív sejtmegújító hatást fejtenek ki. Rendszeres használatával táplálja, hidratálja és vitalizálja a bőrt, segít az apróbb ráncok kisimításában, a bőr textúrája látványosan javul, simává, élettelivé válik.

Használati javaslat: A megtisztított bőrfelületre egyenletesen a mikrogyöngyöket is elsimítva vigyük fel, majd 15 perc hatóidő után mossuk le. Professzionális használatra.

Mikrogyöngyös zselépakolások:

Hyaluroderm liposzómás
Oxigenante
Ichtoline
Caviluxe
Carovita
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
200 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!