Lady Stella Zsírégető krémgél fahéjjal 500ml

Lady Stella Zsírégető krémgél fahéjjal 500ml
Cikkszám: #3567
Raktáron
4.85 Az eddigi vélemények alapján.4.85 Az eddigi vélemények alapján.4.85 Az eddigi vélemények alapján.4.85 Az eddigi vélemények alapján.4.85 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Lady Stella Zsírégető krémgél fahéjjal 500ml
Termék leírás
Lady Stella narancsbőr elleni zsírégető krémgél 500 ml
Magas koncentrációjú természetes hatóanyagai fokozzák a sejtek anyagcseréjét, a salakanyagok és méreganyagok elszállítását. A problémás területeken (has, fenék, comb, csípő) csökkenti a nemkívánatos zsírlerakódást, a narancsbőr tüneteit és a zsírok beépülését a szövetekbe. A káros anyagok kiürülésével a szövetek visszanyerik rugalmasságukat. Rendszeres használat mellett az eredmény akár cm-ekben is mérhető.

PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA!

Használati javaslat: Radírozza le a bőrfelületet, majd végezzen karcsúsító masszázskrém segítségével anticellulit masszázst, végül a krémgél felvitelét követően tekercselje be a kezelendő bőrfelületet fóliával és tegyen rá meleg takarót (hatóidő 30-40 perc).

Alkalmazható önmagában bemasszírozva, fóliás tekercseléshez, ultrahangos fogyasztáshoz vagy hideg-meleg bőrvasalóval.

Figyelmeztetés: a fahéj olaj egyéni bőrérzékenységet okozhat, ezért használat előtt végezzen bőrpróbát. Nem használható visszeres, sebes bőrfelületen.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
500 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!