Solanie Energetizáló pakolás száraz bőrre 50ml SO10306

Solanie Energetizáló pakolás száraz bőrre 50ml SO10306
37% kedvezmény
Cikkszám: #2413
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie Energetizáló pakolás száraz bőrre 50ml SO10306
Termék leírás
A TERMÉK ÁRÁRÓL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETEINKBEN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON (36/531-000)!

Főbb hatóanyagok:
Tigrisfű-, bodzavirág-, aloe-, ginkgo kivonatok, búzacsíra-, jojoba-, szőlőmag-, ricinus-, kókuszolaj, szkvalán, A-, E-, PP vitamin, ligetszépe olaj, pantenol, allantoin, biotin, Q 10 koenzim, búzacsíra- biovektor, NMF faktor, pentavitin.

Hatása, szerepe:
Alipikus bőrre ajánljuk. A benne lévő olajok és vitaminok táplálják, feltöltik és kisimítják a bőrt. A búzacsíra - biovektor erősíti a bőr saját kollagén szintézisét, a szőlőmag olaj magas telítetlen zsírsav és fitohormon tartalma segíti a regenerálódást. A Q10 koenzim erősíti a bőr ellenálló képességét, késlelteti az öregedési folyamatokat, segíti a bőrszövetek megújulását. A penta-vitin és az NMF faktor a megfelelő hidratációt garantálja. A biotin bőrsimító hatású. Ez a maszk tökéletes segítséget nyújt a víz-, és zsírhiány pótlásában, a bőr puha, jól hidratált lesz.

Alkalmazása:
A megtisztított bőrfelületre vigyük fel egyenletes rétegben a maszkot, arc- nyak- dekoltázs, majd 15-20 perc hatóidő elteltével távolítsuk el és tonizáljuk a bőrt. Intenzív vitalizáló, ránctalanító kezelés esetén a Q10 szemráncgél vagy a hidratáló gélmaszk ultrahanggal történő bevitellel erőteljesebb, látványosabb hatást érhetünk el.

A TERMÉK ÁRÁRÓL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETEINKBEN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON (36/531-000)!

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
50 ml
Funkció:
Arcmaszkok
Bőrtípus:
Száraz
Termékcsalád:
Aloe-ginkgo
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!