Stella Golden Green Argireline boto. maszk tasakos 6gr

Stella Golden Green Argireline boto. maszk tasakos 6gr
Cikkszám: #10885
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Stella Golden Green Argireline boto. maszk tasakos 6gr
Termék leírás
Csodálatos bőr 10 perc alatt - próbálja ki Ön is!
Arcmaszkok természetes,natúr alapanyaga a tengeri algából nyert alginát, mely hidratálja,regenerálja és azonnal bársonyossá teszi a bőrt.

Golden GREEN Argireline BOTOX - hatású lehúzható pormaszk 6 g
Botox hatás káros mellékhatások nélkül! Bőrmegújító és intenzív ránctalanító + regeneráló,revitalizáló rejuvenáló

Tű használata nélkül éri el a BOTOX hatást káros mellékhatások nélkül. Gátolja a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerületátvitelt, ezáltal csökkenti a ráncok mélységét és megakadályozza újabbak kialakulását. Kísérletek szerint rendszeres alkalmazása 30 nap elteltével a mimikai ráncok mélységét akár 60%-kal csökkentheti. Tengeri eredetű alginát tartalma intenzíven táplálja, bársonyossá varázsolja a bőrt. 45 év felett minden bőrtípusra ajánljuk.

AZ ARCMASZKOK ELKÉSZÍTÉSE: a por állagú maszkot keverje össze csomómentesen 15-20 ml langyos vízzel, majd azonnal egyenletes rétegben kenje fel a megtisztított bőrfelületre. Gumivá szilárdulása után (6-10perc) egybefüggően húzza le. A túlszáradás bőrpírt okozhat. A szépségmaszk hatását fokozhatja, amennyiben bőrtípusnak megfelelő szérumra keni fel a maszkot. Az egy adagos kivitel az arc és nyak területére elegendő. Kerülje a szem környékét.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
6 g
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!