VICTORIA Talp tapasz - Méregtelenítő , Vérkeringést fokozó 2db/cs

VICTORIA Talp tapasz - Méregtelenítő , Vérkeringést fokozó 2db/cs
49% kedvezmény
Cikkszám: #37297
Raktáron
4.5 Az eddigi vélemények alapján.4.5 Az eddigi vélemények alapján.4.5 Az eddigi vélemények alapján.4.5 Az eddigi vélemények alapján.4.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
VICTORIA Talp tapasz - Méregtelenítő , Vérkeringést fokozó 2db/cs
Termék leírás
A Victoria beauty Help From Nature Méregtelenítő Talptapasz az ősi hagyományos, megalapozott gyakorlatokat ötvözi a modern világ kényelmével, hogy újraértelmezze a wellness kezelésekről alkotott elképzeléseket. Helyezze fel este a tapaszt, ami alvás közben kifejti relaxáló és regeneráló hatását, amíg Ön kipiheni a nap fáradalmait. Hat a szabadgyökökre, enyhíti a rossz közérzetet és élénkít annak érdekében, hogy felfrissülve és energiával telve kezdhesse az új napot.

Használata: A csomagolásban található tasakot írott oldalánál fogva tegye a tapasz ragadó oldalára, majd helyezze megtisztított, száraz talpra a termék csomagolásán illusztrált képnek megfelelően és hagyja hatni legalább 8 órán keresztül. .. A tapasz eltávolítását követően mossa le a bőrfelületet. A tapasz felhelyezése javasolt éjszaka, lefekvést megelőzően. Tárolja száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Bőrirritáció esetén forduljon bőrgyógyászhoz.
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!