Solanie Aroma Sense Argánolaj Q10 Koenzimmel 50ml SO23065

Solanie Aroma Sense Argánolaj Q10 Koenzimmel 50ml SO23065
42% kedvezmény
Cikkszám: #41199
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie Aroma Sense Argánolaj Q10 Koenzimmel 50ml SO23065
Termék leírás
Tápláld, energizáld és kényeztesd a bőrt az argán olaj és Q10 kombinált hatásával. A 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó Argán Energy olajat használhatod önállóan, vagy akár kedvenc krémedhez kis mennyiségben keverve a maximális bőrápoló hatás elérésének az érdekében.

Energetizáló hatású argán olaj Q10 koenzimmel a fáradt megviselt bőr feltöltéséhez. Arcra és testre mindennapos bőráplóként ajánljuk. Önmagában vagy masszázskrémekhez kombinálva is kiválóan használható. Fokozza a bőr hidratációját, és megakadályozza annak kiszáradását. Komplex argán- és olívaolaj összetevői a szabadgyökök megkötésével segítenek védeni a bőr sejtjeit az oxidatív sejtkárosodástól. A Q10 koenzim élénkíti a sejtek mitokondriumában összpontosuló energianyerő folyamatokat, segíti az aerob sejtlégzést. Antioxidáns, szabadgyökfogó hatású.

Miért válaszd az Argán energy bőrfiatalító olajat?

100%-ban természetes alapanyagokat tartalmaz
Tápláló és nedvességmegőrző hatású
Q10 koenzimjével energizálja a bőrsejteket
Antioxidáns, szabadgyökmegkötő hatás
Dúsíthatod vele a télen "kevéssé" váló krémjeidet
Arcon és testen is használhatod
Maximálisan bőrbarát formula:

0% ásványi olaj
0% parabén
0% színezék
0% allergén illat
0% szilikon olaj
Használata: A reggeli, vagy esti tisztítás és tonizálás után vigyél fel kis mennyiséget az arcra, vagy add kedvenc bőrápoló krémedhez és finoman masszírozd a bőrbe a teljes beszívódásig. Ajánlott nyak és dekoltázs mindennapos ápolására is.

Figyelmeztetések: Külsőleges használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön! Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől távol tartandó.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
50 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!