Solanie Q10 liposzómás szemránc gélkrém 15ml SO10405

Solanie Q10 liposzómás szemránc gélkrém 15ml SO10405
Cikkszám: #4130
Raktáron
4.68 Az eddigi vélemények alapján.4.68 Az eddigi vélemények alapján.4.68 Az eddigi vélemények alapján.4.68 Az eddigi vélemények alapján.4.68 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie Q10 liposzómás szemránc gélkrém 15ml SO10405
Termék leírás
A TERMÉK ÁRÁRÓL ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETEINKBEN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON (36/531-000)!

Főbb hatóanyagok:
Aloe vera-, ginkgo-, szemvidítófű-, bodzavirág-, tigrisfű- (centella) kivonatok, Na-hialuronát, koffein, panthenol, allantoin. Liposzómába zárva: Q10 koenzim, A és E vitamin, szkvalán, tokoferollinoleát, bisabolol, ligetszépeolaj (gammalinolénsav).

Hatása, szerepe:
Lágy, jól felszívódó, kellemes állagú krémgél. Kisimítja, feltölti a szem körüli ráncokat. A hialuronsav erősen hidratál, védő és feszítő bevonatot képez a bőrfelületen. A liposzóma biztosítja a hatóanyagok stabilitását, valamint bejutásukat a bőr mélyebb rétegeibe. A gyógynövények csökkentik az irritációt, enyhítik a "táskásodást", folyamatosan alkalmazva gátolják a szem körüli karikák kialakulását. A koffein gátolja az elasztint bontó enzimek működését. Az E- és F vitamin észtere, a tokoferollinoleát segíti elő a mélyebb rétegek hidratációját. Ph-ja megegyezik a könnyével, így nem irritálja a szemet. Használhatjuk érzékeny szemű, allergiás vendégeinknél is. Gyorsan felszívódik, zsírfényt nem hagy maga után, sminkeléshez kiváló alapot biztosít.

Felhasználása:
Maszkok alá feltéve, vagy ultrahanggal bevíve látványos eredményt érhetünk el. Speciális kezeléseknél (szem - nyak - ajakránc) hatékonyan alkalmazható. A vendégeknek mindennapi használatra ajánljuk. Kontaktlencsét viselők is biztonságosan alkalmazhatják.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
15 ml
Funkció:
Szemápolók
Termékcsalád:
Aloe-ginkgo
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!