Yamuna Kollagénes szérum 200 ml

Yamuna Kollagénes szérum 200 ml
10% kedvezmény
Cikkszám: #19533
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Yamuna Kollagénes szérum 200 ml
Termék leírás
A kollagén természetes eleme szervezetünknek, bőrünk elasztikusságát adja. Amikor termelődése lelassul a 20 éves kor után, bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából. Pótlása a mi feladatunk.


A hyaluronsav felelős a porcok, csontok, izmok és a bőr rugalmasságáért. A kötőszövetekben hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt, így biztosítva a bőr rugalmasságát, feszességét. Mennyisége az idő múlásával csökken, megkezdődik a szervezet, a bőr öregedése. Negyven éves korban kezd rohamosan csökkeni a hyaluronsav termelés. A megelőzés mindig célra vezetőbb, így már 25 éves kor után kezdjük használni a hyaluronsavas termékeket.


Az Aloe kivonat további hatása még az összehúzó képessége, miközben összetételének köszönhetően könnyen felszívódik és hidratálja a hámréteget.


Bőrtípus: Érett, vízhiányos, zsír-és vízhiányos, normál bőrre


Hatóanyag: Kollagén, Hyaluronsav, Aloe kivonat


Kozmetikai felhasználás: Bármely bőrtípus kezelésébe beépíthetjük, kombináljuk megfelelő hatóanyagú ampullával. Táplálja, feszesíti a bőrt, nem zsírosít. Önálló pakolásnak is feltehetjük.

Otthoni ápolás: Hidratálásra, regenerálásra szoruló bőrökre tápláló pakolásnak ajánljuk.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
200 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!