Solanie Napozó Krém Arcra és Testre 50ml SO10921

Solanie Napozó Krém Arcra és Testre 50ml SO10921
Cikkszám: #34320
Raktáron
4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Solanie Napozó Krém Arcra és Testre 50ml SO10921
Termék leírás
SPF30 - Erős védelem - Kis méret

Megérkezett népszerű napozó krémünk kis kiszerelésű "travel size" változata, így mostantól kedvenc fényvédőkrémedet, akár a repülőn is magaddal viheted. A kiszerelés kisebb, a beltartalom viszont ugyan az. Könnyű állagának köszönhetően arcra és testre is egyaránt használhatod. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Védi bőröd a leégéstől, és rendszeres használata segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Fokozottan ajánlott az arcbőr kémiai hámlasztása után. Egész évben használható smink alá is. Bőrápoló anyagai hozzájárulnak a megfelelő hidratáltság fenntartásához. Kellemes, mégis semleges illata miatt használata férfiaknak is ajánlott.

Nem tartalmaz parabént, kőolajszármazékot, allergén illatanyagot.

Használat:
Napozás előtt 15-20 perccel bőségesen és egyenletesen vigye fel a tiszta, száraz bőrre. A védelem fenntartása érdekében min. 2 óránként ismételje meg az alkalmazást, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
50 ml
Funkció:
Napozókrémek/fényvédők
Termékcsalád:
So Fine
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!