Lady Stella Bőrfeszesítő masszázskrém 250ml

Lady Stella Bőrfeszesítő masszázskrém 250ml
Cikkszám: #29539
Raktáron
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Lady Stella Bőrfeszesítő masszázskrém 250ml
Termék leírás
Hatóanyagokban gazdag, intenzíven tápláló és hidratáló hatású arc- és testmasszázskrém. A Spirulina alga kivonat nagy mennyiségű protein, vitamin, aminosav és ásványi anyag tartalmának köszönhetően feszesíti, újra strukturálja a bőrt, fenntartja rugalmasságát, intenzív öregedésgátló hatású. A magas vitamintartalmú, bőrbarát shea-vaj természetes anyag,könnyen felszívódik és helyreállítja a bőr lipidrétegét. Növényi hyaluron tartalma javítja a bőr vízfelvevő képességét, biztosítja a kollagén és elasztin rostok stimulációját.

Segít a bőr megereszkedésének,fiatalságának, üdeségének helyreállításában. Különösen ajánlott alakformáló kezelések kiegészítéseként.

Allergén illatanyagot, parabént, kőolaj származékot nem tartalmaz.

Használata: a masszírozni kívánt letisztított, leradírozott bőrfelületet a megfelelő mennyiségű masszázskrémmel kenje be, majd simító mozdulatokkal masszírozza be a krém teljes felszívódásáig.

Kiszerelés: 250 ml
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!