Perfect Nails Körömápoló olaj - Cuticle oil Marzipan 15ml

Perfect Nails Körömápoló olaj - Cuticle oil Marzipan 15ml
Cikkszám: #44399
Raktáron
db
KOSÁRBA
Perfect Nails Körömápoló olaj - Cuticle oil Marzipan 15ml
Termék leírás
A mámorító mandula aromájának köszönhetően, egy páratlan körömápoló olajat álmodtunk meg, ami az édes marcipán olvadó ízére emlékeztet a körmeinken. Édes - Mézes illata egy mesés cukorka világba repít el téged, ahol semminek nem tudsz majd ellenállni. Ne is próbálkozz, csábulj el ennek a szédítő illatnak.

Alapja a mandula- és őszibarackmag olaj, ami a körömsáncoknál a kutikulára cseppentve és bemasszírozva táplálja, vitalizálja a köröm körüli bőrt, illetve bepolírozható a körömlemezbe, így a természetes körmöket is ápolja. Manikűrösöknek, pedikűrösöknek és műkörmösöknek is ajánljuk.

HASZNÁLAT: A körömsáncoknál a kutikulára cseppentve és bemasszírozva eltávolítja az elhalt szaru sejteket,illetve bepolírozható a körömlemezbe. Otthoni használatra is ajánlott.
.

Hosszú élettartamú körömklakkok, lakkzselék, gél Lakkok, alapzselék és fényzselék, akril Festékek, műkörmös eszközök kezdőknek és profiknak. UV lakkok, 3D köröm matricák, köröm díszek, köröm strasszok, csillámporok, körömnyomda lakkok, pigment porok, porcelán műköröm alapanyagok. Minőségi termékek. Műkörmös asztalok, alap-és fedőlakkok, fedőfények, lemosók, leoldók, fixálók. Gyakorló kezek, ujjak, Körmös táskák, manikűrkészletek, körömcsiszoló gépek, bufferek, polírozók. Perfect Nails, Pearl Nails, Profi Nails, Master Nails, Moyra, Naba, Sibel, Henbor, Ronney, Jvone Milano termékek teljes választéka. 2MBeauty, Crystal Nails termékek üzleteinkben elérhetőek. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!