Perfect Nails Transzferfólia Készlet - Metallic Mania - 10db

Perfect Nails Transzferfólia Készlet - Metallic Mania - 10db
Cikkszám: #44416
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet.
db
KÉREM
Perfect Nails Transzferfólia Készlet - Metallic Mania - 10db
Termék leírás
Bolondítsd meg a körmöket fémes hatással! Szóljon a tél a Patchwork mintákról és a vidám ikonikus színekről. Transzferfólia készleteinkkel elrepítünk Téged az izgalmas körmök világába, ahol kedvedre válogathatsz az egyszínű fémes vagy a bohókásan mintás dekorfóliáink közül. Karácsonyi vagy téli minták? Lebilincselő műkörmös alkotásaidra nem lesznek szavak!

Különleges, egyszínű fém hatású körömdíszítő fólia készlet, 10db különböző színnel.

HASZNÁLAT
Összefüggő fóliából olló segítségével vágjuk ki a kívánt formát. A második réteg géllakk megkötése után, a köröm egész felületére tegyünk Transferfoil Gelt, majd köttessük UV/LED lámpában 1 percig. Ez idő alatt készítsük elő a transzferfóliát és a matt felét gyantázó mozdulatokkal nyomjuk bele a felületbe majd távolítsuk el.

Perfect TIPP: Használj különböző színű fóliát az igazi Patchworkos hatásért.
.

Hosszú élettartamú körömklakkok, lakkzselék, gél Lakkok, alapzselék és fényzselék, akril Festékek, műkörmös eszközök kezdőknek és profiknak. UV lakkok, 3D köröm matricák, köröm díszek, köröm strasszok, csillámporok, körömnyomda lakkok, pigment porok, porcelán műköröm alapanyagok. Minőségi termékek. Műkörmös asztalok, alap-és fedőlakkok, fedőfények, lemosók, leoldók, fixálók. Gyakorló kezek, ujjak, Körmös táskák, manikűrkészletek, körömcsiszoló gépek, bufferek, polírozók. Perfect Nails, Pearl Nails, Profi Nails, Master Nails, Moyra, Naba, Sibel, Henbor, Ronney, Jvone Milano termékek teljes választéka. 2MBeauty, Crystal Nails termékek üzleteinkben elérhetőek. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!